Creare cont
INSTRUCTIUNI

Minor
Adult

Instructiuni de folosire a paginii:


1. Datele pentru accesarea contului:

Completati primele 3 campuri cu:

- adresa dvs. de e-mail

- alegeti o parola (parola trebuie sa contina minim o litera mica, o litera mare, o cifra si un caracter special precum: @!(*^*#%?_ )

- in al treilea camp introduceti aceeasi parola pe care ati ales-o la cel de-al doilea camp

2. Datele cursantului

Selectati tipul de cursant (minor daca este vorba de un copil, respectiv adult, daca doriti sa urmati cursurile pentru adulti).

In cele 3 campuri (NUME , PRENUME , DATA NASTERII) introduceti numele si data nasterii dvs sau ale copilului, in functie de persoana care va urma cursurile.

3. Datele de facturare

A. Daca in pasul 2 ati completat datele cursantului Minor, atunci completati numele parintelui/reprezentantului legal si adresa de domiciliu (aceasta adresa va fi folosita pentru a emite factura aferenta cursurilor achizitionate)

B. Daca in pasul 2 ati completat datele cursantului Adult, atunci completati adresa de domiciliu (aceasta adresa va fi folosita pentru a emite factura aferenta cursurilor achizitionate)

4. GDPR

Dati click pe butonul “CITESTE GDPR” pentru a consulta informarea privind protectia datelor. Pentru a continua inregistrarea, trebuie sa dati click pe butonul Sunt de Acord.

5. Crearea contului

Dupa ce ati parcurs toti pasii de mai sus, dati click pe butonul “CONT NOU”

6. Confirmarea contului

Dupa ce ati completat cu succes formularul, veti primi pe adresa de e-mail specificata, un mesaj prin care veti fi rugat sa confirmati contul. Va rugam sa deschideti acest e-mail si sa dati click pe butonul link-ul de confirmare.